PE-Center palvelun harjoitevideoilla on liikunta- ja urheiluseurojen joukkueita ja ryhmiä. Tekniikkavideoilla on oman lajinsa ammattilaisia ja pitkään kyseistä lajia harrastaneita urheilijoita. Näin on pyritty saamaan mallisuorituksista mahdollisimman laadukkaita. Palvelussa olevat harjoite- ja tekniikkavideot on kuvattu ammattikäyttöön tarkoitetulla kuvauskalustolla.

AC Kirkkonummi

PE-Center palvelussa havainnointi- ja päätöksentokomateriaalin harjoitevideoissa AC Kirkkonummen -05 ja -06 jalkapallon tyttöjoukkue.

 

Erkko Laukia

Vasemmalta: Veli-Matti, Erkko ja Miika

Erkko on PE-Center -palvelussa yleisurheilun tekniikkavideoilla seuraavissa lajeissa: seiväshyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, kuulantyöntö, kiekonheitto, aitajuoksu ja moukarinheitto. Erkko on parhaassa iässä päättänyt aloittaa 10-ottelun. Hän on vuonna 2018 ylittänyt Kalevan Kisoihin vaadittavan 10-ottelun pisterajan. Koulutukseltaan Erkko on Liikuntatieteiden maisteri. Hän toimii Helsingissä liikunnanopettajana.

 

Eurajoen Veikot ja FC Eurajoki

Eurojoen Veikkojen yleisurheilijat ja FC Eurajoen tyttöjen 04-06 jalkapallojoukkue ovat PE-Center -verkkopalvelussa lihaskuntomateriaalin harjoitevideoissa.

 

Hyvinkään Tahko

PE-Center palvelussa pesäpallomateriaalin harjoitevideoissa Hyvänkään Tahkon -04 ja -05 juniorit.

 

Joonas Kukkonen

Vasemmalta: Veli-Matti, Joonas "ristiriipunta" ja Miika

Joonas Kukkonen on PE-Center -verkkopalvelussa voimistelumateriaalin tekniikkavideoilla.

  • SM- kultaa renkailla vuonna 2018 ja 2019
  • SM-pronssia renkailla vuonna 2017

 

Kyrkslätts Idrottsförening ja Masalan Kisan voimistelijat

Voimistelullisen materiaalin yläkouluosuuden harjoitevideossa Masalan Kisan ja Kyrkslätts Idrottsförening voimistelijoita. Kuvassa myös toinen voimistelullisen materiaalin asiantuntijoista Martti Iivonen.

 

Kärsämäen Kataja

PE-Center palvelussa polttopallon harjoitevideoissa Kärsämäen Katajien junioreita.

 

Lauri Kaartokallio

Vasemmalta: Miika, Lauri ja Veli-Matti

Lauri on PE-Center -palvelussa pesäpallon tekniikkavideoilla. Hän on Lahdesta lähtöisin oleva pesäpallon pelaaja. Lauri on vuodesta 2012 asti pelannut miesten pääsarjatasoa Superpesistä. Lauri on edustanut pelaajaurallaan Lahden mailaveikkoja, Jyväskylän Kiriä, Lievestuoren Kisaa, Jyväskylän Lohia, Pattijoen Urheilijoita, Kankaanpään Mailaa ja Imatran Palloveikkoja. Hän on ollut mukana Itä-Länsi ottelussa kahdesti. Lauri on ammatiltaan liikunnan- ja terveystiedon opettaja.

 

Lentopalloilijat

Vasemmalta ylhäältä: Tuuli, Roosa, Elviira ja Veli-Matti. Vasemmalta alhaalta: Lotta K., Lotta H. ja Oona

Roosa, Lotta, Oona, Elviira, Lotta ja Tuuli ovat PE-Center - palvelussa lentopallon harjoitevideoilla. Lisäksi Lotta ja Tuuli Kukkonen  ovat lentopallon tekniikkavideoilla. Kiitokset lisäksi Kati Kukkoselle avusta lentopallokuvausten järjestämisessä.

 

Masalan Kisa: Jalkapalloilijat

Havainnointimateriaalin alakoulu osuudessa videoilla Masalan Kisan jalkapallon pelaajia. Kiitokset myös Aarne Sulgille ja Martti Iivoselle kuvattavien ja tilojen järjestämisestä.