Etusivu » Videoilla

Liikunta- ja urheiluseurat videoilla

PE-Center palvelun harjoitevideoilla on liikunta- ja urheiluseurojen joukkueita ja ryhmiä. Tekniikkavideoilla on oman lajinsa ammattilaisia ja pitkään kyseistä lajia harrastaneita urheilijoita. Näin on pyritty saamaan mallisuorituksista mahdollisimman laadukkaita. Palvelussa olevat harjoite- ja tekniikkavideot on kuvattu ammattikäyttöön tarkoitetulla kuvauskalustolla.

AC Kirkkonummi

PE-Center palvelussa havainnointi- ja päätöksentokomateriaalin harjoitevideoissa AC Kirkkonummen -05 ja -06 jalkapallon tyttöjoukkue.

 

 

Erkko Laukia

Erkko on PE-Center -palvelussa yleisurheilun tekniikkavideoilla seuraavissa lajeissa: seiväshyppy, korkeushyppy, keihäänheitto, kuulantyöntö, kiekonheitto, aitajuoksu ja moukarinheitto. Erkko on parhaassa iässä päättänyt aloittaa 10-ottelun. Hän on vuonna 2018 ylittänyt Kalevan Kisoihin vaadittavan 10-ottelun pisterajan. Koulutukseltaan Erkko on Liikuntatieteiden maisteri. Hän toimii Helsingissä liikunnanopettajana.

Vasemmalta: Veli-Matti, Erkko ja Miika

Eurajoen Veikot ja FC Eurajoki

Eurojoen Veikkojen yleisurheilijat ja FC Eurajoen tyttöjen 04-06 jalkapallojoukkue ovat PE-Center -verkkopalvelussa lihaskuntomateriaalin harjoitevideoissa.

Hyvinkään Tahko

PE-Center palvelussa pesäpallomateriaalin harjoitevideoissa Hyvänkään Tahkon -04 ja -05 juniorit.

Joonas Kukkonen

Joonas Kukkonen on PE-Center -verkkopalvelussa voimistelumateriaalin tekniikkavideoilla.

  • SM- kultaa renkailla vuonna 2018, 2019 ja 2020
  • SM-pronssia renkailla vuonna 2017
  • EM-kisojen rengasvoimistelun 7. sija 2020
Vasemmalta: Veli-Matti, Joonas ”ristiriipunta” ja Miika

Kyrkslätts Idrottsförening ja Masalan Kisan voimistelijat

Voimistelullisen materiaalin yläkouluosuuden harjoitevideossa Masalan Kisan ja Kyrkslätts Idrottsförening voimistelijoita. Kuvassa myös toinen voimistelullisen materiaalin asiantuntijoista Martti Iivonen.

Kärsämäen Kataja

PE-Center palvelussa polttopallon harjoitevideoissa Kärsämäen Katajien junioreita.

Lauri Kaartokallio

Lauri on PE-Center -palvelussa pesäpallon tekniikkavideoilla. Hän on Lahdesta lähtöisin oleva pesäpallon pelaaja. Lauri on vuodesta 2012 asti pelannut miesten pääsarjatasoa Superpesistä. Lauri on edustanut pelaajaurallaan Lahden mailaveikkoja, Jyväskylän Kiriä, Lievestuoren Kisaa, Jyväskylän Lohia, Pattijoen Urheilijoita, Kankaanpään Mailaa ja Imatran Palloveikkoja. Hän on ollut mukana Itä-Länsi ottelussa kahdesti. Lauri on ammatiltaan liikunnan- ja terveystiedon opettaja.

Vasemmalta: Miika, Lauri ja Veli-Matti

Lentopalloilijat

Roosa, Lotta, Oona, Elviira, Lotta ja Tuuli ovat PE-Center – palvelussa lentopallon harjoitevideoilla. Lisäksi Lotta ja Tuuli Kukkonen  ovat lentopallon tekniikkavideoilla. Kiitokset lisäksi Kati Kukkoselle avusta lentopallokuvausten järjestämisessä.

Vasemmalta ylhäältä: Tuuli, Roosa, Elviira ja Veli-Matti. Vasemmalta alhaalta: Lotta K., Lotta H. ja Oona

Masalan Kisa: Jalkapalloilijat

Havainnointimateriaalin alakoulu osuudessa videoilla Masalan Kisan jalkapallon pelaajia. Kiitokset myös Aarne Sulgille ja Martti Iivoselle kuvattavien ja tilojen järjestämisestä.

error: Kopioiminen kielletty!