Välineenkäsittelyn etätehtävä

Välineenkäsittely etätehtävässä on 12 erilaista välineenkäsittelytehtävää videoituna. Tehtäviksi on valittu sellaisia tehtäviä, jotka monipuolisesti kehittävät oppilaan välineenkäsittelytaitoa. Osassa tehtävissä käsitellään välinettä jaloilla, osassa käsillä ja osassa mailalla. Tehtävät ovat valittu siten, että kaikille oppilaille on tarjolla sopivan tasoista tekemistä. Osa tehtävistä on helpompia ja osa haastavampia. Jaa oppilaille linkki Oppilaan ohjeet -osioon ja anna heille salasana. 

Opettaja voi halutessaan pyytää oppilaita kuvaamaan videon  tai ottamaan kuvia harjoittelustaan. Video tai kuvat palautetaan sovitun järjestelmän kautta opettajalle. Tehtävä voidaan sopia palautettavaksi liikuntatunnin aikana tai mikäli ongelmia ilmenee, saman päivän aikana. Opettaja voi kerätä paikallaolijat vielä uudelleen tunnin lopussa. Tehtävässä arviointi tapahtuu hyväksytty/hylätty arvioinnilla. Opettajan on hyvä huomioida se, että kaikilla oppilailla ei välttämättä ole tehtävän tekemiseen vaadittavia välineitä kotona. Tällöin on hyvä tarjota vaihtoehtoista tehtävää tai tarjota mahdollisuuden lainavälineisiin.

Huom! Välineenkäsittelyn tehtävät näkyvät rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröitymällä PE-Centeriin saat oppilaan ohjeet näkyviin.

error: Kopioiminen kielletty!