Sivuston käyttöehdot

PE-Center Oy/pe-center.fi Käyttöehdot

1. Yleistä

 • 1.1 PE-Center -verkkopalvelu tuottaa materiaalia opettajille, valmentajille, liikunnanohjaajille ja muille liikuntaa opettaville henkilöille sekä yksityishenkilöille. Pääasiassa liikuntaa opettaville opettajille koulujen liikunnanopetukseen.
 • 1.2 Tutustu näihin käyttöehtoihin huolellisesti ennen kuin käytät PE-Center Oy:n verkkopalvelua (jäljempänä käytetään myös nimitystä palveluntarjoaja).
 • 1.3 PE-Center Oy tekee sopimuksen kunnan, kaupungin, koulun, seuran tai yksityishenkilön kanssa. Kun kyseessä on koulu tai seura, koulua tai seuraa edustava toimivaltainen henkilö tekee sopimuksen PE-Center Oy:n kanssa. Myös jokaisen palvelua käyttävän henkilön on hyväksyttävä nämä Käyttöehdot voidakseen käyttää palvelua.
 • 1.4 PE-Center.fi -palvelun (jäljempänä pelkkä palvelu) käyttö edellyttää, että käyttäjä noudattaa alla olevia Käyttöehtoja ja PE-Center-verkkopalvelun käyttösopimusta. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä Käyttöehtoja tai PE-Center-verkkopalvelun käyttösopimusta, hänen ei tule käyttää PE-Center.fi – verkkopalvelua.
 • 1.5 PE-Center Oy:llä on oikeus muuttaa näitä Käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan käyttäjille mahdollisimman pian ennen muutoksien voimaantuloa. Käyttäjien on hyväksyttävä Käyttöehdot voidakseen jatkaa palvelun käyttöä.
 • 1.6 Käyttöehdot asettuvat voimaan 1.6.2018 ja ovat voimassa toistaiseksi. Verkkopalvelussa sovelletaan Suomen lakia.

2. Palveluntarjoaja
PE-Center Oy
Y-tunnus: 2791132-2
Osoite: Kallioniementie 2 A 10, 96300 Rovaniemi
Sähköposti: [email protected]

3. Rekisteröityminen, käyttäjätunnus ja salasana

 • 3.1 Palvelu on käytettävissä opettajalla, liikunnanohjaajalla tai muulla yksityisellä henkilöllä. Palvelun käyttöoikeuksia ei anneta oppilaille, seuran pelaajille jne.
 • 3.2 Hinnastossa määritellään käyttäjätunnuksien enimmäismäärä, minkä tilaaja (koulu, seura, yritys, yksityishenkilö yms.) saa halutessaan käyttöönsä tilatessaan palvelun.
 • 3.3 Käyttäjätunnuksia annetaan vain tilauksen tehneen koulun opettajille tai muun tahon jäsenille/työntekijöille, jotka vastaavat liikunnan opetuksesta tai ohjauksesta. Pyydettäessä koulun tai seuran tulee pystyä esittämään, että henkilö kuuluu koulun opettajakuntaan tai tahon jäsenistöön.
 • 3.4 PE-Center verkkopalvelun käyttö edellyttää käyttäjältä rekisteröitymistä ja näiden Käyttöehtojen sekä PE-Center-verkkopalvelun käyttösopimuksen hyväksymistä Palvelun verkkosivuilla Kirjaudu ja liity -sivulla. PE-Center Oy edellyttää käyttäjältä tiettyjen tietojen antamista rekisteröitymisen yhteydessä (Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus). Rekisteröitymisen yhteydessä Käyttäjä luo käyttäjätunnuksen sekä kirjaa palveluun sähköpostiosoitteensa. Käyttäjälle lähetetään sähköpostiin linkki, jonka avulla
  hän pääsee tekemään aktivoimaan salasanansa. Käyttäjä käyttää palvelua luodun käyttäjätunnuksen ja sähköpostin kautta tehdyn salasanan avulla.
 • 3.5 Käyttäjä vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa säilyttämisestä ja siitä, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun.
 • 3.6 Käyttäjä huolehtii, että ulkopuoliset tahot eivät voi käyttää palvelua. Mikäli Palvelua käytetään yhteiskäyttöiseltä tietokoneelta (esim. oppilaitoksen tietokone), lopetettuaan Palvelun käyttämisen, käyttäjän tulee kirjautua ulos Palvelusta ”Kirjaudu ulos” painikkeella.
 • 3.7 Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan mahdollisimman pian PE-Centerille käyttäjätunnuksensa tai salasanansa katoamisesta tai joutumisesta kolmannen osapuolen tietoon tai haltuun. Käyttäjä saa kadonneiden käyttäjätunnuksen ja salasanan tilalle uudet. Käyttäjä pystyy muuttamaan salasanansa itse myös Palvelun kautta.
 • 3.8 PE-Centerillä on oikeus muuttaa käyttäjän käyttäjätunnus tai salasana sekä muut palvelun käytön mahdollisesti edellyttämät tunnukset, mikäli tekniset tai muut hyväksyttävät syyt sitä edellyttävät.
 • 3.9 PE-Centerillä on oikeus evätä rekisteröityminen. Käyttäjä on vastuussa kaikesta Palvelun käytöstä ja tuotetusta sisällöstä henkilökohtaisesti.

4. Hinnoittelu, voimassaolo ja tilauksen peruuttaminen

 • 4.1 PE-Center Oy:n palvelut voivat olla maksuttomia tai maksullisia. Tutustumisjaksossa palvelu on voimassa rajatun ajan rekisteröitymispäivästä alkaen rajallisilla ominaisuuksilla. Vuosilisenssin ostaneella käyttäjällä on käytössään palvelun ominaisuudet vuoden ajan ostopäivästä lähtien ja tilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilauskaudelle, ellei Käyttäjä peruuta tilausta (katso kohta 4.3.). Voimassa olevat hinnat ja hinnoitteluperusteet ovat nähtävissä palvelun sivuilla.
 • 4.2 Palveluntarjoajalla on aika ajoin oikeus muuttaa palveluidensa hintoja ja voimassaoloaikoja. Hinta- ja voimassaolomuutokset astuvat voimaan käynnissä olevan maksukauden päätyttyä (eli sen kauden päätyttyä, josta asiakas on jo maksanut). Kaikista hintamuutoksista ilmoitetaan asiakkaalle.
 • 4.3 Käyttäjällä on mahdollisuus peruuttaa vuosilisenssitilaus 14 vuorokauden kuluessa ostopäivästä. Sopimuskausi alkaa vuosilisenssin aktivoimispäivästä. Sopimuskausi kestää vähintään 365 vuorokautta. Sopimuskausi jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle (tilauskaudelle). Tilaaja voi ilmoittaa tilauksen päättymisestä missä kohtaa tilauskautta tahansa. Kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden aikana uuden sopimuskauden alkamisesta. Palvelu on käytössä aina 365 vuorokautta kerrallaan. Peruuttaminen tulee ilmoittaa PE-Center Oy:lle sähköpostilla tai kirjallisesti. Jos tilaajana on koulu tai liikuntaseura, tulee koulua tai seuraa edustavan toimivaltaisen henkilön suorittaa tilauksen peruuttaminen.

5. Maksaminen, Maksutavat ja Bambora payformin yhteystiedot

 • 5.1 Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Visma Pay. Maksutapoina ovat pankkimaksut, korttimaksut ja lasku.
 • 5.2 Maksaminen
  • Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
  • Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
  • Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/
 • 5.3 Maksutavat
  • Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.
  • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
  • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
  • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 • 5.4 Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
  • Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
  • Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

6. Palvelun sisältö

 • 4.1 PE-Center pyrkii siihen, että Palvelu olisi mahdollisimman korkeatasoista ja Opetushallituksen määrittämän Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden 2014 mukaisia.
 • 4.2 PE-Center vastaa Palvelun lainmukaisuudesta ja hyvän tavan mukaisuudesta. PE-Center ei vastaa kommentointikohtien, harjoite- ja tuntisuunnitelmatyökalujen ja muissa Palvelun ominaisuuksissa muiden Palvelun käyttäjien näkemyksistä ja mielipiteistä.
 • 4.3 PE-Center Oy:llä on oikeus milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta muuttaa Palvelua tai sen sisältöä, kuten Palvelussa kuvattuja tuotteita, tekstejä, materiaaleja, videoita tai hintoja sekä lisätä tai poistaa osia Palvelusta.

7. Vastuu palvelusta

 • 7.1 PE-Center vastaa itse vain PE-Centerin tuottaman materiaalin sisällöstä, tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista. PE-Center ei vastaa kolmansien osapuolien tuottaman aineiston, jota Palveluun tallennetaan tai linkitetään (esim. kommentointiominaisuuden, harjoite- ja tuntisuunnitelmatyökalun kautta) tai niiden aiheuttamista teknisistä ja oikeudellisista vahingoista.
 • 7.2 PE-Center pyrkii siihen, että sen tuottama aineisto on sisällöllisesti oikeaa ja virheetöntä. PE- Center ei kuitenkaan vastaa Palvelussa olevan virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen tiedon käyttämisestä Käyttäjälle, oppilaalle tai koululle mahdollisesti aiheutuvista henkilö- tai aineellisista vahingoista. Opetus- ja ohjaustilanteiden turvallisuudesta vastaa aina Käyttäjä itse (esim. opettaja tai ohjaaja).

8. Palvelun käytettävyys

 • 8.1 PE-Center Oy tekee parhaansa, jotta palvelu olisi asiakkaan käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ellei tietyn palvelun osalta ilmoiteta muuta käyttöaikaa. PE-Center ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä takaa, että palvelu toimii käyttökatkoitta ja virheettömästi.
 • 8.2 Palveluntarjoajalla on aina niin halutessaan ilman korvausvelvollisuutta oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain sekä oikeus ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon tai muun syyn vuoksi. PE-Center rajoittaa keskeytyksen niin lyhyeksi aikaa kuin mahdollista. Keskeytyksistä ilmoitetaan etukäteen mahdollisuuksien mukaan.

9. Oikeudet

 • 9.1 Palvelu ja siinä oleva aineisto ovat tekijänoikeuden suojaamia. Palvelussa olevaan aineistoon saattaa myös sisältyä lailla suojattuja tavaramerkkejä.
 • 9.2 Palvelun omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat PE-Center Oy:llä. Koulu, seura tai Käyttäjä ei saa mitään Palveluun liittyviä oikeuksia, paitsi oikeuden käyttää palvelukuvausten mukaista Palvelua näiden käyttöehtojen mukaisesti. Esimerkiksi palvelussa esiintyviä liitteitä, kuten tehtäväkortteja käyttäjällä on oikeus vain käyttää, ei jakaa ulkopuolisille.
 • 9.3 Käyttäjien Palvelussa luomien harjoitteiden, tuntisuunnitelmien ja kalenterimerkintöjen oikeudet kuuluvat käyttäjälle (harjoite- ja tuntisuunnitelmatyökalun tai kalenterin kautta tehdyt asiakirjat), mutta PE-Centerillä on oikeus ylläpitää näitä harjoitteita- ja tuntisuunnitelmia tai kalenterimerkintöjä palvelimillaan. PE-Centerillä ei ole velvollisuutta säilyttää harjoitteita tai tuntisuunnitelmia, jos Käyttäjän lisenssi tai käyttöoikeus on päättynyt.
 • 9.4 Jos Käyttäjän lisenssi tai käyttöoikeus on päättynyt, voi PE-Center pyydettäessä kirjallisesti tai sähköpostin kautta pyrkiä poistamaan käyttäjän omat materiaalit ja muille käyttäjille jaetut materiaalit kohtuullisen ajan kuluessa, mikäli se on mahdollista.

10. Käyttäjän oikeus käyttää palvelua

 • 10.1 Käyttäjä saa rekisteröitymällä oikeuden käyttää PE-Center verkkopalvelua näiden ehtojen mukaisesti.
 • 10.2 Käyttäjä saa käyttää Palvelua vain opetus- ja ohjaamistarkoituksiin. Käyttäjä ei ole oikeutettu valmistamaan tai valmistuttamaan Palvelun sisällöstä kappaleita (kopioita) eikä saattamaan sen sisältöä tai sen osaa yleisön saataville levittämällä, välittämällä, esittämällä tai näyttämällä sitä julkisesti. Käyttäjällä on kuitenkin oikeus valmistaa palvelun sisällöstä tarvittavat kappaleet omaa yksityistä, ei- kaupallista käyttöä varten (esim. oman liikuntaryhmän liikunnanopetusta varten) tai muissa lain tai Kopioston oman toimivaltansa puitteissa nimenomaisesti sallimissa tapauksissa. Käyttäjä on velvollinen mainitsemaan PE-Center Oy:n lähteenä hyvän tavan edellyttämällä tavalla, kun verkkopalvelun sisältöä lainataan esimerkiksi julkaisuissa ja kirjoituksissa, lain niin salliessa.
 • 10.3 Käyttäjällä on oikeus näyttää Palvelun videoita opetusryhmälle, valmennettaville tai pelaajille. Tällöin kuitenkin Käyttäjä vastaa, että Palvelua ei käytä tällöin ulkopuolinen taho vaan käyttäjä itse.
 • 10.4 Palvelun sisältöä, kuten kirjallista materiaalia ja videoita, ei kuitenkaan saa Käyttäjä itse käyttää kaupallisessa tarkoituksessa.
 • 10.5 Palvelun käyttö on henkilökohtaista. Palvelua ei saa antaa oppilaiden tai pelaajien käyttöön.
 • 10.6 Käyttäjä ei ole oikeutettu lähettämään, välittämään, luomaan tai tallentamaan Palveluun tai sen kautta mitään teosta, viestiä tai muuta aineistoa, joka on hyvän tavan tai lain vastainen. Käyttäjä ei ole myöskään oikeutettu lähettämään, välittämään tai tallentamaan Palveluun tai sen kautta tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuden tai muun immateriaalioikeuden suojaamaa aineistoa, jollei hänellä ole siihen oikeudenhaltijan nimenomaista lupaa. Käyttäjän on huomioitava, että hänen aineistonsa voi tulla muiden Palvelun käyttäjien saataville. PE-Center poistaa lakia, hyvää tapaa sekä kolmannen immateriaalioikeutta rikkovan aineiston mahdollisimman nopeasti siitä tiedon saatuaan ja varaa itselleen oikeuden poistaa omia oikeuksiaan loukkaavan sekä Palvelun toimintaa haittaavan aineiston. PE-Center ei miltään osin vastaa Käyttäjän Palveluun toimittamasta tai sinne tallentamasta aineistosta eikä aineiston käyttöön liittyvistä kolmansien osapuolien esittämistä korvaus- ja muista vaatimuksista.
 • 10.7 Käyttäjä ei saa käyttää muiden käyttäjien tai ulkopuolisten nimeä tai nimimerkkiä missään Palvelun toiminnossa.
 • 10.8 PE-Centerillä on oikeus estää Palvelun käyttö, mikäli on perusteltua syytä epäillä, että palvelua käytetään edellä mainitun luvattoman aineiston levittämiseen tai muutoin Käyttöehtojen, hyvän tavan tai lain vastaisesti taikka tavalla, joka vaarantaa Palvelun toiminnan tai muiden Käyttäjien tietosuojan tai -turvan. Estäminen ei vapauta Käyttäjää hänen laista tai Käyttöehdoista johtuvista velvoitteistaan.
 • 10.9 PE-Center ei vastaa Palvelun käytöstä eikä Käyttäjien mahdollisesti Palvelussa, sen kautta tai sen avulla tekemistä rikoksista tai oikeudenloukkauksista taikka muista lain, Käyttäjien, Koulun tai Liikunta- ja urheiluseurojen velvoitteiden tai hyvän tavan vastaisista teoista tai laiminlyönneistä.

11. Tietoturva ja palvelun käytön tekniset edellytykset

 • 11.1 PE-Center Oy järjestää Palvelunsa tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja tehokkaasti ja pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin turvaamaan tietojen säilymisen sekä estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä huomioonottaen käytettävissä olevat tekniset mahdollisuudet, toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset, käsiteltävien tietojen laatu, määrä ja ikä sekä käsittelyn merkitys yksityisyyden suojan kannalta. PE-Center ei kuitenkaan välttämättä voi taata täydellistä tietoturvaa.
 • 11.2 Koulu tai muu taho vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.
 • 11.3 Käyttäjän on omalla kustannuksellaan hankittava Palvelun käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja puhelin- tms. tietoliikenneyhteydet sekä muut tarvittavat palvelut ja vastattava niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta. PE-Center ei takaa, että palvelua voidaan käyttää käyttäjän koneella. Käyttäjän laitteet eivät saa aiheuttaa häiriötä tai haittaa Palvelulle tai muille käyttäjille.
 • 11.4 PE-Center.fi verkkopalvelun toiminta pyritään takaamaan seuraavilla selaimilla: Google Chrome, Internet Explorer, Safari ja Mozilla Firefox. Käyttäjän tulee huolehtia, että laitteella on käytössä päivitetty versio selaimesta.
 • 11.5 PE-Center -verkkopalvelun käyttö voi edellyttää, että selaimesi hyväksyy evästeet (cookies) ja että JavaScript on käytössä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja joiden avulla verkkopalvelu toimii paremmin ja sitä on helpompi käyttää. Voit halutessasi estää evästeiden käytön muuttamalla internet- selaimen asetuksia. Evästeiden käytön estäminen voi kuitenkin vaikuttaa Palvelun toimivuuteen.

12. Vastuut ja vastuunrajoitukset

 • 12.1 Palvelussa esiintyvien virheiden, ongelmien ja puutteiden osalta PE-Center Oy:n vastuu rajoittuu velvollisuuteen korjata Palvelu.
 • 12.2 Kumpikin osapuoli vastaa toiselle osapuolelle tuottamuksellaan aiheuttamistaan välittömistä vahingoista.
 • 12.3 PE-Center Oy:n kokonaisvastuu kaikista Sopimukseen liittyvistä vahingoista ei voi ylittää määrää, joka vastaa Käyttäjän Palvelusta maksamien veloitusten summaa vahinkotapahtumaa edeltäneen puolen vuoden ajanjakson aikana.

13. Ylivoimainen este

 • 13.1. Ylivoimainen este (force majeure) vapauttaa PE-Centerin Palveluun liittyvistä velvoitteista, mikäli se estää Palveluun liittyvän suorituksen tai kohtuuttomasti haittaa sitä. Ylivoimaisena esteenä pidetään tulipaloa, maanjäristystä, tulvaa, räjähdystä, lakkoa tai muuta työnseisausta, viranomaisen määräystä, energian toimituksessa esiintyviä häiriöitä, raaka-aine- tai tarvikepulaa, ulkopuolisen aiheuttamaa tai ulkopuolisesta johtuvaa kaapeli- tai muuta tietoliikennehäiriötä tai muuta sen kaltaista syytä, joka ei ole ollut tiedossa ja johon ei ole kohtuudella voitu varautua ennalta.
 • 13.2. PE-Center Oy ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä Palvelun sivuilla mahdollisimman pian sen jälkeen, kun se on ilmennyt.

14. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirtäminen

 • 14.1. Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää tai antaa Palvelun käyttöoikeutta taikka Palvelusta mahdollisesti tehtyä sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman PE-Center Oy:n kirjallista suostumusta.
 • 14.2. PE-Center Oy:llä on oikeus siirtää Palvelu tai sen ylläpito sekä siihen liittyvät vastuut ja velvollisuudet sekä Palvelusta mahdollisesti tehty sopimus samaan konserniin kuuluvalle toiselle yhtiölle.

15. Henkilötietojen käsittely (GDPR)

 • 15.1 PE-Center Oy kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut huolehtimaan henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä lainsäädännön mukaisesti. Tietokantaan kerätyt henkilötiedot ovat pääasiassa sinun PE-Center Oy:lle antamiasi tietoja tai Palveluiden käytöstä muodostettuja tietoja. Emme kerää, käsittele tai säilytä henkilötietoja tarpeettomasti.
 • 15.2 PE-Center Oy käyttää henkilötietoja ensisijaisesti verkkopalvelun maksuttomien ja maksullisten palveluiden tarjoamiseen käyttäjälle, laskutukseen, asiakassuhteen hallintaan ja palveluiden kehittämiseen.
 • 15.3 Henkilötietoja kerätään seuraavanlaisissa yhteyksissä:
  • Rekisteröityminen palveluun kirjaudu/liity sivulta käyttäjä antaa etunimen, sukunimen, käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen. Vapaavalintaisen tietona on koulu tai seura, joka lisätään myöhemmin, mikäli käyttäjän seura tai koulu hankkii palvelun. Etunimi, sukunimi sekä koulu tai seura-tieto tulee näkyville käyttäjän tulostamiin tehtäväkortteihin.
  • Palvelun ostotilanteessa Kassalla: (etu- ja sukunimi, yrityksen/koulun/seuran nimi, maa, katuosoite, postitoimipaikka, postinumero, puhelin, sähköposti). Näitä tietoja käytetään laskutuksessa ja asiakassuhteen hallinnassa. Mikäli käyttäjä tekee harjoitteita ja tuntisuunnitelmia, jotka on asettu näkymään julkisesti muille käyttäjille, näkee muut käyttäjät kyseisen käyttäjän etunimen ja sukunimen materiaalin yhteydessä.
 • 15.4 Pyrimme aina tietojasi käsitellessämme varmistamaan, että tietojesi käsittely on asiallisesti perusteltua ja tarpeellista kuvattuihin käyttötarkoituksiin nähden. Näin emme käsittele henkilötietojasi laajemmin kuin on kulloinkin käyttötarkoituksiin nähden tarpeellista.
 • 15.5 Antamiisi tietoihin on pääsy vain niillä erikseen oikeutetuilla PE-Center Oy:n työntekijöillä, joiden on työtehtäviensä perusteella tarpeellista käsitellä henkilötietoja.
 • 15.6 Käyttäjällä on oikeus tarkistaa tietokantaan tallennetut itseään koskevat henkilötiedot ja oikeus pyytää virheellisten tietojen oikaisua. Käyttäjän pyynnöstä virheelliset tiedot korjataan viipymättä kohtuullisen ajan puitteissa.
 • 15.7 PE-Center Oy käyttää evästeitä (Cookies) Palvelun käytettävyyden ja käyttökokemuksen parantamistarkoituksessa.
error: Kopioiminen kielletty!