Opiskelijat (henkilökohtainen vuosilisenssi)

79,00  ALV 0 %. ALV lisätään kassa-sivulla!

Kuvaus

Voit tilata PE-Center -verkkopalvelun vuosilisenssin itsellesi myös opiskelija-alennuksella. Opiskelija-alennuksen saamisen perusteena on päätoiminen opiskeleminen 2. tai 3. asteen oppilaitoksessa (esim. lukio, yliopisto, ammattikoulu, ammattikorkeakoulu). Opiskelija-alennuksen saamiseksi tulee käyttäjän pystyä osoittamaan olevansa opiskelija. Hankkiessasi opiskelijalle tarkoitetun vuosilisenssin saat palvelun käyttöösi aina vuodeksi kerrallaan ostopäivästä alkaen. Käytössäsi on palvelun kaikki ominaisuudet. Palvelu pitää sisällään:

  • Liikuntamateriaalin yli 30 eri lajiin ja liikuntamuotoon. Liikuntamateriaali pitää sisällään uuden Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden (2014) mukaisia valmiita harjoitteita, harjoitevideoita, tuntisuunnitelmia ja tekniikkavideoita, palloilulajeissa on lisäksi mukana sääntöjä ja koulusääntöjä sekä pelikäsitysasioita.
  • Muuta hyödyllistä materiaalia, kuten
    • Tehtäväkorttipankin, joka sisältää yli 250 tehtäväkorttia.
    • Vinkkipankin, josta löydät ryhmiin- ja joukkueisiinjakotapoja, loppukeskustelu- ja työrauhavinkkejä sekä pienessä tilassa toimivia harjoitteita, pelejä ja leikkejä.
    • Poikkeusolopankin, josta löydät etätehtäviä ja lähiopetusmateriaaleja.
error: Kopioiminen kielletty!