Liikunta- ja urheiluseurat

PE-Center -palvelu on suunniteltu koululiikuntaa ajatellen, mutta se tarjoaa myös liikunta- ja urheiluseuroille lajirajoja ylittäviä harjoitteita, tekniikoita ja suunnitelmia. Palvelu pitää sisällään liikuntamateriaaleja eri lajeihin ja liikuntamuotoihin. Näiden avulla seura ja joukkue pystyy tarjoamaan entistäkin monipuolisempia harjoitteita, esimerkiksi kehonhuoltoa, kehonhallintaa, alkulämmittelyliikkeitä, erilaisia pallotaituruus- sekä muita oheisharjoitteita.

Verkkopalvelu koostuu muun muassa johdantoteksteistä, harjoitteista ja harjoitevideoista, tuntisuunnitelmista, tekniikoista ja tekniikkavideoista. Tämän lisäksi on myös paljon muuta lajikohtaista materiaalia, kuten helpotettuja pallopelien sääntöjä, valmiita tehtäväkortteja ja liikelistauksia ohjauksen tueksi. Uutta sisältöä lisätään jatkuvasti. Materiaali on tehty yhteistyössä lajien ja koululiikunnan asiantuntijoiden sekä liikunta- ja urheiluseurojen kanssa.

Palvelu tarjoaa myös työkalut omien harjoitteiden, tuntisuunnitelmien ja kalenterin tekemiseen. Olemassa olevia PE-Centerin materiaaleja pystyt muokkaamaan toiveittesi mukaan omiksi tuntisuunnitelmiksi. Omia harjoitteita ja tuntisuunnitelmia pystyy jakamaan halutessaan muiden käyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa ideoiden saamisen myös muilta käyttäjiltä. Kalenteriin pystyt lisäämään joukkueen tapahtumat, kuten harjoitukset ja pelit.

Seuran hankkiessa vuosilisenssin, saavat kaikki liikunta- tai urheiluseuran valmentajat henkilökohtaiset tunnukset palveluun (2 käyttäjätunnusta joukkuetta kohti. Yksilölajeissa lisenssien määrä erikseen sovittavissa seuran kanssa). Hinta on vuosilisenssihinta eli palvelu on käytössä aina vuoden kerrallaan ostopäivästä alkaen. Tuotteen hinta määräytyy porrastetusti seuran jäsenmäärän mukaan. Jäsenmäärä lasketaan edellisvuoden jäsenmäärän perusteella.

error: Kopioiminen kielletty!