Koulut

PE-Center -palvelussa on liikuntamateriaalia ala- ja yläkouluun. Palvelu pitää sisällään liikuntamateriaaleja eri lajeihin ja liikuntamuotoihin. Materiaalit on suunniteltu uuden opetussuunnitelman tavoitteiden (2014) mukaiseksi liikunnanopetusta ajatellen. Lajien ja liikuntamuotojen materiaalit on suunniteltu kokonaisuuksiksi, joissa opetus etenee johdonmukaisesti. Opettaja voi halutessaan opettaa oppitunnin PE-Centerin valmiiden tuntisuunnitelmien mukaan tai hyödyntää materiaalista saamiaan yksittäisiä ideoita osana omaa opetustaan.

Verkkopalvelu koostuu muun muassa johdantoteksteistä, harjoitteista ja harjoitevideoista, tuntisuunnitelmista, tekniikoista ja tekniikkavideoista. Tämän lisäksi on myös paljon muuta lajikohtaista materiaalia, kuten pallopelien koulusääntöjä, pelikäsitysasioita, valmiita tehtäväkortteja ja liikelistauksia opetuksen tueksi. Uutta sisältöä lisätään jatkuvasti. Materiaali on tehty yhteistyössä lajien ja koululiikunnan asiantuntijoiden sekä liikunta- ja urheiluseurojen kanssa.

Palvelu tarjoaa myös työkalut omien harjoitteiden, tuntisuunnitelmien ja kalenterin tekemiseen. Olemassa olevia PE-Centerin materiaaleja pystyt muokkaamaan toiveittesi mukaan omiksi tuntisuunnitelmiksi. Omia harjoitteita ja tuntisuunnitelmia pystyy jakamaan halutessaan muiden käyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa ideoiden saamisen myös muilta käyttäjiltä. Kalenteriin pystyt lisäämään omat oppituntisi sekä liittämään tuntisuunnitelman yksittäisiin oppitunteihin.

Koulun hankkiessa vuosilisenssin, saavat kaikki koulun liikuntaa opettavat opettajat henkilökohtaiset tunnukset palveluun. Hinta on vuosilisenssihinta eli palvelu on käytössä aina vuoden kerrallaan ostopäivästä alkaen. Tuotteen hinta määräytyy porrastetusti koulun oppilasmäärän mukaan. Oppilasmäärään lasketaan kaikki lukuvuoden alussa koulussa opiskelevat oppilaat.

error: Kopioiminen kielletty!